2015. október 29., csütörtök

Türkiz ásvány ékszer angyal medál díszdobozban - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Kedves érdeklődő!   Kérem, vásárlás előtt olvassa végig a terméklapot!
Türkiz ásvány angyal medál, préselt szilikonos bőrszíjon, díszdobozban.
Az aukció tárgya a képen látható ásvány ékszer díszdobozban.
A képek az aukció tárgyát képező ékszerről készültek. A fényviszonyok miatt  esetlegesen enyhe színkülönbségek előfordulhatnak. Az ékszer saját készítésű, új, kifogástalan állapotú. Kérem, vásárlás előtt vegye figyelembe a képeken látható és a kövek természetéből adódó esetleges szín- illetve mintázat egyenetlenségeket.
Személyes átvétel kizárólag Budapesten XVII. kerületi lakáscímen vagy az Örs vezér téren lehetséges, előre egyeztetett időpontban.
Postán csak ajánlott levélként küldöm, megfelelő csomagolásban, díja súly szerint kerül megállapításra a posta hivatalos tarifatáblázata alapján.
Postázni a termék árának! előre utalása után tudok. Utánvéttel nem küldöm, esetleg „ rózsaszín” utalványon lehetséges az előre fizetés, de így elég hosszadalmas.
Több darab vásárlása esetén a megadott postaköltség nem többszöröződik, hanem a súly szerinti kategória ára kerül megállapításra.
A postázás során bekövetkező esetleges sérülésekért nem tudok felelősséget vállalni!
Kérem, hogy az aukció leütése után legkésőbb 7 napon belül a termék árát kifizetni szíveskedjen. A vásárlásról minden esetben számlát állítok ki.
Ha bizonytalan valamiben az aukcióval kapcsolatban, kérem vásárlás előtt tegye fel kérdését! Szívesen válaszolok minden feltett kérdésre!
Köszönöm, hogy megtekintette az aukciót és kellemes vásárlást kívánok!

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2015-11-14 13:41 . Türkiz ásvány ékszer angyal medál díszdobozban - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése