2015. november 1., vasárnap

Bvlgari bv6017 női luxus dizájnér napszemüveg - Jelenlegi ára: 25 000 Ft


Kérek minden Érdeklődőt hogy az alábbi információkat olvassa el! Köszönöm!
Álmai  táskáját,  pénztárcáját vagy napszemüvegét  keresi? Itt megtalálhatja, ha megtekinti a  több száz termékből álló, folyamatosan változó kínálatot. A nézelődés teljesen INGYEN van!
Kérem vásárlás előtt érdeklődjön,  hogy a kívánt modell vagy szín  elérhető-e mivel előfordulhat átmeneti készlethiány!
Kiválasztáshoz példa:    (A 3. fotón látható modellt szeretném fekete színben)
 Szállítás: A termék külföldről érkezik ajánlott küldemény vagy standard postai csomagként,   amelynek szállítási díja nincsen.   A szállítási idő az ingyenesség miatt viszont 14-60 nap is lehet, de általában a külföldi postázást követően 2-3 héten belül meg szokott érkezni.  
DHL gyors postai szállításra is van lehetőség, ebben az esetben 3-4 nap alatt megérkezik a term! ék, viszont a szállításnak viszonylag magas díja van átlagosan $ 25-35 US. dollár csomag/ súlytól függően. Amennyiben ezt szeretné kérem külön jelezni!
A szállítás kérhető a hirdető (közvetítő) címére vagy a végfelhasználó (vevő) címére.
A végfelhasználó (vevő)  saját címére kért szállítás esetén hirdető (közvetítő) az esetleges reklamációban nem tud segíteni.
Amennyiben a végfelhasználó (vevő) saját címére kéri a szállítást,   kérem  hogy üzenetben jelezze.  A végfelhasználó (vevő) címére érkező termék nyomkövetési számát  (tracking number) a hirdető (közvetítő)  juttatja el üzenetben végfelhasználó (vevő) részére.  Amennyiben a termék a hirdető ( közvetítő) címére érkezik a termék továbbítása a végfelhasználó (vevő) részére Magyar Posta  futárral történik,   amelynek díja a termékoldalon  van feltüntetve.
Fizetés:   A ! termék leütését követően 2 munkanapon belül fizetni kel! l  előre fizetéssel,  melynek módja  Banki átutalás, Banki pénztári befizetés vagy Paypal. A megrendelt termék díjának átutalása után az elindított megrendelést lemondani nem lehet.
Nálam fizethet 2. részletben is amennyiben szeretne, kérem ezt külön szíveskedjen jelezni a megrendeléskor. Részletfizetés esetén az első részletet a megrendeléskor a második részletet a termék Magyarországra érkezésekor szükséges megfizetni.
A végfelhasználó (vevő) címére kért szállítás esetén részletfizetési lehetőségre nincs mód!
A megrendelés indítása az utalás/befizetés jóváírása után történik meg.  Amennyiben nem tud 2 munkanapon belül fizetni kérem üzenetben jelezze, hogy megtudjuk beszélni a továbbiakat.
Reklamáció:    Kizárólag  gyári hibás, szállítási sérült  terméket cserél a forgalmazó. A visszaküldés költsége a végfelhasználót (vevőt) terheli. A szá! llítás díja magas 12-15 ezer Ft közötti,  súlytól függően.  Elkeveredett termék esetén a visszatérítés 100%-os a szállítási idő határidejének lejárta után lehet visszaigényelni. Azzal  hogy leütötte a terméket és rendelt elfogadta az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)
Általános Szerződési Feltételek: A termékek külföldi nagykereskedelmi hálózat regisztrált forgalmazójától származnak. Az értékesítés során a hirdető (közvetítő) szerepben magánszemélyként vesz  részt a forgalmazó (eladó) és a végfelhasználó (vevő) között.
 Jelen hirdetés a forgalmazó (eladó)  megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető (közvetítő) kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a végfelhasználót (vevőt) terhelik.
A hirdető (közvetítő) a megrendelés indításától ! a visszaigazolt átvételig szolgáltat (a megrendeléssel kapcsolatos ! kérdések,   kérések kezelése meg válaszolása).
A megrendelés véglegesítésével a végfelhasználó (vevő) jelen tájékoztatást egyetértésével automatikusan jóváhagyja,   elfogadja a benne foglaltakat,   megértette és tudomásul vette.
Jelen tájékoztató tartami változtatásának jogát fenntartom.
 Kapcsolattartás e-mailben.              Jó Vaterázást!
Figyelem!!!
A napszemüveg igényes,   magas színvonalú  1: 1 termék.
A napszemüveget  logóval ellátott dobozban, tokban, törlőkendővel, kártyával, sorszámozottan adom át!
Kiváló minőségű, nagy felbontású PC objektívek , 100%-os  megelőzés UV sugarak ellen.
  


Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2015-11-22 06:48 . Bvlgari bv6017 női luxus dizájnér napszemüveg - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése