2021. január 26., kedd

Wecast E68. vetéknélküli HDMI TV okositó - Jelenlegi ára: 8 999 Ft

                 
 
most csak nálam ennyi: 8. 999-HUF !!!
 
A Cubetek E68 egy forradalmian új vezeték nélküli adatátviteli eszköz, kétmagos processzorral, támogatja a H. 265V formátumot akár 1080p felbontásig.  Egyszerűen csatlakoztassa a készüléket, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.
NINCS KAPCSOLAT TECHNOLÓGIA: Nincs szükség kapcsolóra az egyik operációs rendszerről a másikra való váltáshoz, mint a többi casting eszközhöz.  Úgy tervezték, hogy az összes operációs rendszerből lejátsszák, legyen az Andorid, iOS, Windows, MAC
Lehetővé teszi a vezeték nélküli tükrözést és a különböző alkalmazások leadását, például a Youtube, a Netflx az Android mobilokról.  Mobil videók egyszerű leadása.  Támogatja a harmadik féltől származó alkalmazásokat is.
A készülékhez a HDMI-csatlakozón található mágnes tartozik, hogy megszabaduljon a Dongle-tól.  A HDMI dongle kábellel lehetővé teszi a dongle egyszerű telepítését minden falra szerelt TV-készülékhez.
Gazdag képminőség és teljesítmény, minimális késéssel, összehasonlítva más olcsó vezeték nélküli donglokkal.  HDMI dongle, amely lehetővé teszi fényképek, videók, zene vezeték nélküli átadását a mobiltelefonról a TV-re.  Támogatja a legtöbb operációs rendszert, iOS, Android, Windows, Mac.
 A LÁTOGATÁSOD, SZERETETTEL VÁRLAK MÁSKOR ÉS MÁS TERMÉKEMNÉL IS!
                                                                                   
  
Kérem kattintson a felhasználónevem mellett i+ gombra, vagy az alábbi linkre:
Bemutatkozás, szállítási feltételek:
               A rendeléssel egyidejűleg kijelenti, hogy az ott leírtakat elolvasta és elfogadja!


Jelenlegi ára: 8 999 Ft
Az aukció vége: 2021-01-20 22:52 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése