2021. október 30., szombat

PIECES borostyánszín valódi bőr, sportosan elegáns táska - Jelenlegi ára: 8 500 Ft

Pieces borostyánszín valódi bőr, sportosan elegáns táska
Puha, finom tapintású valódi bőrből készült, sportosan elegáns táska. Feltűnően szép, amolyan "mindig mindenhez jó" időtálló, fiatalos darab. Szépsége a különlegesen szép színében, s az elegáns és a sportos stílus tökéletes harmóniájában rejlik. Kézi táska, de a rajta levbő formabontó viharkék  -ami a sportos jelleget kölcsönzi neki- vállpánt segítségével vállon, vagy akár magunkon keresztben átvetve, testtáskaként is hordható. Borostyánszín... borostyánkő... narancsbarna... teltsárga... napkő... fosszilis fenyőgyanta. Elsősorban azoknak ajánlom, akik szeretik a nagyobb méretű, kicsit bohókás, fiatalos, könnyed, laza táskát a valódi bőr anyag, s a klasszikus, alma-fazon esetrében is.
Keveset használt, feltűnően szép darab. A használat "nyomai" alig észre vehetőek.
Méretei alapján mindennapos használatra tökéletesen alkalmas. Jól bővülő, tágas, minden elfér benne, amire a napi rutin során szükség lehet. Rengeteg tárolóhelyet rejt magában. Öblös, egyterű belsejének az egyik felében egy nagyméretű cipzáros -, a másikban két, valamivel kisebb bőrrel szegett nyitott zseb is helyet kapott. Kívül, a táska elején egy nagyobb méretű cipzáros zseb került kialakításra, húzókáján "hatalmas" bőrbojttal, melynek a fiatalos, bohókás külső köszönhető.
A bélése éjfekete erős, finom tapintású vászonszerű textil finom, rács-mintázattal. A táskatest cipzárral záródik (húzókáján a bőrbojt itt is visszaköszön).
Szélessége:        40 cm.
Magassága:         25 cm.
Mélysége:           15 cm.
Fülhosszúság:     47 cm (kézi táska); 110 cm (válltáska).


Jelenlegi ára: 8 500 Ft
Az aukció vége: 2021-10-30 13:04 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése